De 3 cadeautips van 2023 van Ingeborg Rosenberg

04 december 2023
| | |

December! Tijd voor de boekverkopers van je favoriete boekhandels om hun favorieten aan je op te dringen. We verzamelen lijstjes op onze feestdagenpagina en brengen je boeken en tijdschriften om blij of wijs of verwonderd van te raken. Bekijk de 3 cadeautips van 2023 van Ingeborg Rosenberg: Terry Hayes, Philip Dröge en M.J. Arlidge.

Terry Hayes, Het jaar van de sprinkhaan (vertaling Miebeth van Horn, Hilke Makkink, Catalien van Paassen en Erik de Vries)

Hayes schreef jaren geleden een waanzinnig debuut: de spionagethriller Ik ben pelgrim. Daarna werd het stil, tien jaar lang. In die tijd werd veel gespeculeerd wanneer zijn volgende boek zou verschijnen. De deadline verschoof en verschoof. Tot nu, eindelijk, Het jaar van de sprinkhaan, de nieuwe spionage-terrorisme thriller. Het wachten meer dan waard!



Philip Dröge, Tawl

Het had niet veel gescheeld of Nederlands was de voertaal in Amerika geworden! Reis mee met Philip Dröge door een ooit Nederlandstalig Amerika, wat is er nog over van onze taal?

M.J. Arlidge, Oog om oog (vertaling Mireille Vroege)

Oog om oog werd onlangs in de pers beschreven als een van de beste thrillers van het jaar. Dat wilde ik weleens controleren. De rechtdoorzee-thrillers van Arlidge zijn altijd spannend maar deze is nog grimmiger. Wraak is het motief voor een boek vol moord en doodslag. Toch krijgen de daders een menselijk gezicht!

De 3 cadeautips van 2023 van Ingeborg Rosenberg

Delen op

€ 21,99
€ 33,00
€ 24,99
€ 14,99
€ 22,99
€ 12,99
pro-mbooks1 : athenaeum