Bestel uw boeken online bij Athenaeum Boekhandel!

The Third Plate

The Third Plate Field Notes on the Future of Food BARBER, Dan

"Renowned chef Dan Barber introduces a new kind of cuisine that represents the future of American dining in THE THIRD PLATE. Barber explores the evolution of American food from the "first plate," or industrially-produced, meat-heavy dishes, to the "second plate" of grass-fed meat and organic greens, and says that both of these approaches are ultima
€21,50

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

Isbn
9780143127154
Uitgever
Penguin Books
Druk
1e
Verschenen
01-01-2015
Taal
Engels
Bladzijden
0
Bindwijze
Paperback
Genre
Sociologie

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum