Bestel uw boeken online bij Athenaeum Boekhandel!

The Third Plate

The Third Plate Field Notes on the Future of Food BARBER, Dan

"Renowned chef Dan Barber introduces a new kind of cuisine that represents the future of American dining in THE THIRD PLATE. Barber explores the evolution of American food from the "first plate," or industrially-produced, meat-heavy dishes, to the "second plate" of grass-fed meat and organic greens, and says that both of these approaches are ultima
€21,50

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

Isbn
9780143127154
Uitgever
Penguin Books
Druk
1e
Verschenen
01-01-2015
Taal
Engels
Bladzijden
0
Bindwijze
Paperback
Genre
Sociologie

Delen op

Bestel- en bezorginformatie

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen - of reserveren in de winkel. U kunt betalen met iDeal, Mastercard, Visa, en Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde verbinding verstuurd. Uw veiligheid is gegarandeerd.

Zie voor betaalmogelijkheden, verzendkosten (ook naar het buitenland) en levertijden onze veelgestelde vragen.

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • Meer dan 6000 recensies, voorpublicaties, boekennieuws.
  • Actuele tips van deskundige lezers
MINDBOOKSATH : athenaeum