30
mei

Presentatie Emily Kocken, De kuur

dinsdag 30 mei 2017 17:00

Op 30 mei, vanaf 17.00, vindt bij Athenaeum Boekhandel, Spui 14-16, de boekpresentatie plaats van De kuur van Emily Kocken. Met bijdragen van Kees 't Hart en de auteur. Naomi Inez brengt haar muziek ten gehore en aansluitend volgt een borrel en is er de mogelijkheid een exemplaar te laten signeren.  

Meer informatie
01
jun

Presentatie Martin Reints, Wildcamera

donderdag 1 juni 2017 17:00 tot donderdag 1 juni 2017 19:00

Athenaeum Boekhandel en uitgeverij De Bezige Bij nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van de nieuwe bundel van Martin Reints, Wildcamera. Op donderdag 1 juni, vanaf 17.00, bent u welkom op het Spui. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan Xandra Schutte, hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer

Meer informatie
21
jun

Leesclub Europese Literatuurprijs: De melancholie van het verzet van László Krasznahorkai

woensdag 21 juni 2017 19:00

In samenwerking met het Nederlands Letterenfonds organiseert Athenaeum Boekhandel een reeks leesclubs rond de longlist van de Europese Literatuurprijs, de enige Nederlandse prijs die zowel de schrijver als de vertaler van het boek bekroont. In aanwezigheid van de vertaler en onder leiding van Maartje Kroonen, hoofd van de afdeling bellettrie bij Athenaeum op het Spui, wordt een drietal boeken in aanloop tot de bekendmaking van de shortlist besproken. 21 juni bespreken we De melancholie van het verzet van László Krasznahorkai, vertaald uit het Hongaars door Mari Alföldy.

Deelname aan een leesclub kost € 12,50, studenten betalen € 7,50. Aanmelding verplicht via literatuur@athenaeum.nl onder vermelding van naam- en adresgegevens. Of kom langs op het Spui, dan noteren wij uw gegevens. Het is ook mogelijk een passepartout voor de drie avonden aan te schaffen voor € 30,-, studenten betalen € 20,-.

Meer informatie